G

INFORMACIÓN RELATIVA A LA EDICIÓN 2021

THE SOULOMÓNICS, ”STOP THE TIME”

Soul / Funk / R&B The Soulomonics és una banda de soul i R&B de Dénia (Alacant). El projecte naix en 2011 i al llarg de la seua història ha anat creixent tant musicalment com en nombre d’integrants. La banda està composta per una potent secció de vents, veu i una secció rítmica.

El seu repertori està replet de temes soul, funk i R&B, clàssic i contemporani, amb alguna pinzellada rock. En els seus directes abunden els covers de grans del gènere: des d’Otis Reading, Etta James, Rufus Thomas, passant per Stevie Wonder, Towerof Power i arribant a l’actualitat amb Eli Paperboy Xarxa, Sharon Jones, Incognito.

En 2016 van resultar guanyadors del Concurs Nacional de Bandes de Música Negra del Imagina Funk 2016, formant part del cartell del festival en l’edició Imagina Funk Take10 al juliol de 2017.

COMPONENTS: Héctor Mañana, veu / Matthías Coblenzer, guitarra-cors / Manolo Recio, baix-cors / José D. García, bateria / Miquel Gayà, trompeta-cors / Ángy Perello, saxo alt i baríton-cors / Jaume Pineda, saxo tenor i baríton-cors / Alfredo Ripoll, saxo tenor i baríton-cors

Hora: 22,30 h
Entrada lliure amb invitació
Dia: Divendres 23 de juliol
Seu: Els jardins de Torrecremada